Harry, jag och bloggskrivandet

När jag startade den här bloggen, gjorde jag det som ett projekt under min pappaledighet med mitt andra barn, Otto. Sedan dess har den puttrat på i en högst blygsam takt.

Nu är det dags för ännu en pappaledighet, med barn nummer tre: Harry. Min plan är att komma igång lite mer med skrivandet här under den tiden.

För att det ska gå, behöver jag främst bli bättre på att komma igång att skriva. När jag väl börjat brukar det flöda på. Men att sätta igång, utan att bara först kolla lite statistik, tweaka nån liten WordPress-grej eller att läsa bloggar om att blogga, det är svårare.

Annat som spelar in är såklart späckade dagar med lämning och hämtning av de andra barnen, den obligatoriska dagliga tvättmaskinen och övrigt som man vill få gjort när man är hemma. Och kvällströttheten.

Men, pappaledigheten den tredje. Det här ska bli kul, jag är grymt peppad och ambitionsnivån är på topp!

Publicerat av

Johan Mogren

Art director, game designer och pappa.

2 reaktioner på ”Harry, jag och bloggskrivandet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *