Robot Unicorn Attack – lika kasst som det låter

En del spel i App Store ligger på topplistorna och har fått väldigt bra betyg. Men frågan är hur tusan det är möjligt, när spelen är så pass dåliga. Robot Unicorn Attack är precis ett sånt. Det finns till iPhone (möjligtvis andra plattformar).

Det tog mig och min dotter en spelrunda innan vi båda bara ville stänga av det och ta ett annat spel. Spelmekaniken är tråkig och dåligt utförd, grafiken larvig och inte ens ironiskt kul. Så varning, det här är inte ett barnspel. Det är en färgglad katastrof.

När jag tittar närmare på hur betygen är fördelade, ser jag att de flesta delar min uppfattning om det här spelet, och att företaget troligen fuskat till sig det bra snittbetyget. Den kurvan ser helt enkelt inte riktigt frisk ut. Antagligen genom att köpa betygsättare på något sätt. Risigt. Det här tycker jag Apple borde ha algoritmer för att automatiskt upptäcka.

Publicerat av

Johan Mogren

Art director, game designer och pappa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *